Utrzymująca się niezmiennie na wciąż wysokim poziomie popularność lodów włoskich w naszym kraju zadecydowała o rozszerzeniu oferty maszyn produkowanych przez białostocką firmę Hard – Ice, właśnie o urządzenia służące do ...
Granita to tradycyjny sycylijski deser, który od kilku lat próbuje zdobyć podniebienia Polaków. Ci cukiernicy i lodziarze, którzy wyposażyli swoje punkty sprzedaży w granitory przekonali się już jednak o tym, że ten ...
Francja wygrała szóstą edycję lodziarskiego pucharu świata Coppa del Mondo della Gelateria 2014. Drudzy są Włosi, a trzecie miejsce zajęli nasi cukiernicy-lodziarze. Francuski zespół wraca po czterech latach na podium ...
Już tylko dni dzielą nas od wielkiego wydarzenia lodziarskiego w Rimini. Aleksandra Sowa i Mariusz Buritta (laureaci Lodziarskich Mistrzostw Polski) oraz Maciej Pięta i Michał Doroszkiewicz 16 stycznia wystartują w Pucharze Świata ...
Słońce, szum letniego wiatru, niebieskie niebo, zielone drzewa, zapach kwiatów i ulubione lody – to kwintesencja lata. Przyjemność jest jeszcze większa, gdy można spróbować zupełnie nowych, pysznych smaków. ...
Interesujące pytania, ja korzystam z mąki....
Ja z całą rodziną w tym roku pojadę na bardzo fajne ferie.Już kupiliśmy ubezpieczenie na narty na stronie inte...