zakwas

zakwas

Postprzez France » 31 Lip 2014 19:49

mam problem z zzakwasem nie ma mocy ani zapachu co moze byc nie tak?
France
 
Posty: 20
Rejestracja: 19 Gru 2011 09:19

Re: zakwas

Postprzez ASC100 » 05 Sie 2014 22:13

jakiej mąki używasz?
ASC100
 
Posty: 20
Rejestracja: 22 Lis 2011 19:27

Re: zakwas

Postprzez France » 06 Sie 2014 20:37

typ 520
France
 
Posty: 20
Rejestracja: 19 Gru 2011 09:19

Re: zakwas

Postprzez AntekMistrz » 07 Sie 2014 18:11

chyba 580 kolego :P najlepiej robic od 720 wzwyż:)
AntekMistrz
 
Posty: 4
Rejestracja: 01 Gru 2011 08:33

Re: zakwas

Postprzez elikan » 08 Sie 2014 20:52

a co jeśli tan zakwas śmierdzi kapustą kiszona?:P
elikan
 
Posty: 10
Rejestracja: 07 Gru 2011 10:40

Re: zakwas

Postprzez lato1900 » 14 Sie 2014 22:14

ja tez ostatnio mam z tym problem...
lato1900
 
Posty: 14
Rejestracja: 24 Lis 2011 11:26

Re: zakwas

Postprzez jakimow » 20 Sie 2014 20:08

Przyczyną może być młode żyto
jakimow
 
Posty: 13
Rejestracja: 21 Lut 2012 17:34


Wróć do MAŁE PIEKARNIE

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość