Pomiary wilgotności i temperatury w branży piekarskiej

Pomiary wilgotności i temperatury w branży piekarskiej

Postprzez Marioo90 » 14 Wrz 2011 22:11

Witam , jak często należy kontrolować, rejestrować wilgotność i temperaturę? I jakie urządzenia wystarczają. Na targach była firma KIMO z fajnymi małymi przenośnymi rejestratorami wilgotności i temperatury. Czy coś takiego wystarczy? Pozdrawiam.
Marioo90
 
Posty: 44
Rejestracja: 06 Wrz 2011 18:11

Re: Pomiary wilgotności i temperatury w branży piekarskiej

Postprzez Misiek12 » 14 Wrz 2011 22:24

Urządzenia francuskiej firmy KIMO cechuje jakość wykonania, dokładność i estetyka. Na potrzeby systemy HACCP potrzeba jest rejestracji wilgoptności i temperatury z duzymi odstępami. Idealnie do tego zadania nadaje się rejetrator KISTOCK KH z wewnętrznymi czujnikami.
Misiek12
 
Posty: 32
Rejestracja: 07 Wrz 2011 22:47


Wróć do RECEPTURY

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość