TECHNOLOG

TECHNOLOG

Postprzez AnnaBojdo » 15 Lut 2013 13:56

Dla naszego Klienta, wiodącej i dynamicznie rozwijającej się firmy zaopatrującej piekarnie, cukiernie, lodziarnie i punkty gastronomiczne poszukujemy kandydatów na stanowisko:

TECHNOLOG

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przeprowadzanie szkoleń, prezentacji i wsparcie merytoryczne Klientów z branży piekarniczej i produktów cukierniczych.


Oczekiwania:

Bogate umiejętności praktyczne i wiedza z zakresu produktów cukierniczych i piekarskich (mile widziane doświadczenie w pracy z produktami czekoladowymi, lodowymi, styl angielski, kanapki itd.)

Pasja i zamiłowanie do wykonywanej pracy

Wrażliwość na czystość i higienę oraz estetykę

Samodzielność i samodyscyplina w realizowaniu pracy/zadań

Kreatywność – otwartość na nowe rozwiązania

Umiejętność przekonywania i inspirowania nowymi rozwiązaniami

Umiejętność przekazywania wiedzy

Prawo jazdy

Znajomość języka angielskiego (ew. niemieckiego) w stopniu umożliwiającym kontakty z dostawcami poza granicami kraju

Dyspozycyjność i zaangażowanie w wykonywana pracę.

Pracodawca oferuje możliwość rozwoju zawodowego, ciekawy program szkoleń, stabilne warunki zatrudnienia oraz atrakcyjne wynagrodzenie.

Zapraszam do kontaktu oraz przesyłania aplikacji: anna.bojdo@high-performance.pl
AnnaBojdo
 
Posty: 1
Rejestracja: 15 Lut 2013 13:52

Re: TECHNOLOG

Postprzez MoniaK23 » 11 Lis 2014 10:16

Akt?
MoniaK23
 
Posty: 3
Rejestracja: 10 Lis 2014 15:16

Re: TECHNOLOG

Postprzez czaplaagn » 19 Mar 2015 14:12

Czy ogłoszenie jest nadal aktualne?
czaplaagn
 
Posty: 3
Rejestracja: 06 Mar 2015 11:38

Re: TECHNOLOG

Postprzez SSieronska » 23 Mar 2015 14:40

FallWork Sp. z o.o. Agencja Pracy i Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisana do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 6231.


Kierownik Działu Technologii
Miejsce pracy: okolica Warszawy

Zakres obowiązków:

Nadzór technologiczny nad produkcją
Prowadzenie dokumentacji kontrolnej i technologicznej ( min. receptury, karty produktów, specyfikacje produktów, surowców i opakowań)
Wykonywanie prób mających na celu wdrożenie nowych produktów do sprzedaży
Ulepszanie dotychczasowych produktów
Kontrola jakości procesów produkcyjnych
Proponowanie rozwiązań mających na celu obniżenie kosztów produkcji
Opracowywanie zgodnie z aktami prawnymi treści etykiet odnośnie składu


Oczekiwania wobec Kandydata:

Doświadczenie z branży spożywczej/ piekarniczej (ewent. surowce i dodatki do piekarnictwa)
Rzetelne i kompleksowe przeszkolenie pracowników z zakresu technologii i Planu Sanitarnego
Dbałość o utrzymanie czystości i estetyki miejsca pracy
Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów BHP i Ppoż
Mile widziana znajomość programu SAP
Min. 3 lata doświadczenia na stanowisku Technologa
Doświadczenie w zarządzaniu podległym personelem
Szkolenie z zakresu audytora wewnętrznego
Szkolenia z zakresu HACCP, BRC
Wykształcenie Technologia żywności lub pokrewne

Oferujemy:

Umowę o pracę
Stabilne zatrudnienie
Pozytywną atmosferę w pracy

Prosimy o wysłanie CV na adres s.sieronska@fallwork.pl
 
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883).
SSieronska
 
Posty: 1
Rejestracja: 23 Mar 2015 14:36

Re: TECHNOLOG

Postprzez sarsakk » 02 Cze 2015 12:58

POszukujecie jeszcze pracownika>
sarsakk
 
Posty: 3
Rejestracja: 21 Maj 2015 13:10

Re: TECHNOLOG

Postprzez miko11 » 05 Kwi 2018 08:27

A jakie są zarobki na stanowisku technologa teraz i czy są wyższe niż 2000 złoty
miko11
 
Posty: 1
Rejestracja: 05 Kwi 2018 08:26

Re: TECHNOLOG

Postprzez kamil22 » 05 Cze 2018 13:32

Słyszałem że taki technolog może nawet 3 tysiące zarobić.
kamil22
 
Posty: 1
Rejestracja: 05 Cze 2018 13:29

Re: TECHNOLOG

Postprzez barbarra » 19 Mar 2020 12:23

Jeśli chodzi o tą wrażliwość na czystość to ja również mam tak samo. Dlatego przed wejściem do mojej piekarni zdecydowałam się na montaż specjalnych wycieraczek zewnętrznych https://www.alumatex.pl/produkty/wycier ... ewnetrzne/ które doskonale zbierają zanieczyszczenia i blokują ich dostawanie się do środka. Moim zdaniem jest to bardzo ważne, tym bardziej, że w środku jest przetwarzana żywność.
barbarra
 
Posty: 78
Rejestracja: 16 Gru 2018 15:58


Wróć do PRACA

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron