Osuszanie, chłodzenie, wentylacja piekarni oraz cukierni

Re: Osuszanie, chłodzenie, wentylacja piekarni oraz cukierni

Postprzez barbarra » 05 Maj 2022 17:27

Na pewno w takich miejscach również sama jakość powietrza powinna być jak najlepsza i wydaje mi się, że również dość ważnym jest czystość wentylacji. Ja właśnie takie prace zleciłam firmie https://brawent.pl/ i teraz już jestem pewna, że moja wentylacja działa jak należy.
barbarra
 
Posty: 659
Rejestracja: 16 Gru 2018 15:58

Re: Osuszanie, chłodzenie, wentylacja piekarni oraz cukierni

Postprzez viosk2 » 11 Maj 2022 14:04

Kawiarnie i piekarnie muszą być suche, ponieważ gdy są mokre, ziarna kawy mogą się sklejać i tworzyć nieprzyjemną konsystencję podczas parzenia. Ponadto, gdy woda wysycha na powierzchniach, może rozwijać się pleśń.
Pasteryzacja żywności to proces, który zabija szkodliwe mikroorganizmy. Żywność jest podgrzewana w czystym pomieszczeniu...
viosk2
 
Posty: 3
Rejestracja: 11 Maj 2022 13:59

Poprzednia

Wróć do MASZYNY I URZĄDZENIA

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron