posadzka w piekarni

posadzka w piekarni

Postprzez malik » 15 Gru 2011 08:31

Bedę miał remont w piekarni jaką posadzke zrobić zeby sanepid się nie doczepiał
malik
 
Posty: 32
Rejestracja: 20 Lis 2011 14:05

Re: posadzka w piekarni

Postprzez malik » 03 Gru 2012 20:03

ponawiam temat, słyszałem o podłogach wylewanych jakieś spacjalne posadzki, bo raczej kafelki odpadaj, a lastriko to raczej chyba nie za bardzo
malik
 
Posty: 32
Rejestracja: 20 Lis 2011 14:05

Re: posadzka w piekarni

Postprzez Rogula » 21 Sty 2013 08:48

też mnie czeka remont i zastanawiam się nad podłogą, a co chodzi z tymipodłogami wylewanymi, czy to jest jakaś masa syntetyczna?
Rogula
 
Posty: 22
Rejestracja: 29 Lis 2011 09:19

Re: posadzka w piekarni

Postprzez talik » 12 Lut 2013 08:35

mozna robić ze specjalnych mas żywicowych, bardzo dobre sąnie ma żadnych łączeń , snaepid się nie czepia, jest tylko kwestia znalezienia dobrej firmy która to wykona zgodnie z zasadami
talik
 
Posty: 113
Rejestracja: 14 Maj 2012 19:24

Re: posadzka w piekarni

Postprzez Pawel » 13 Lut 2013 08:42

takich firm które obią posadzki żywiczne jest dużo, warto umówić się z taką firmą i pojechać zobacz hale które robili i porozmawiać z właścicielem
Pawel
 
Posty: 64
Rejestracja: 20 Lis 2011 14:08

Re: posadzka w piekarni

Postprzez barbarra » 21 Lip 2021 18:52

Akurat ja nie wiem jaka tam musi być posadzka czy podłoga, ale jak dla mnie świetną sprawą jest posiadanie na podłodze bardzo ładnych dywanów. Muszę przyznać, że doskonale w takiej kwestii sprawdza się dywan o butelkowej zieleni https://homecarpets.pl/181-dywan-butelkowa-zielen który ja na pewno w najbliższym czasie sobie kupię.
barbarra
 
Posty: 319
Rejestracja: 16 Gru 2018 15:58


Wróć do DUŻE PIEKARNIE

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron