Strona główna
środa, 29 stycznia 2020 r.
Imieniny: Franciszek, Konstancja

Nowości

Strona główna » Nowości

wielkość tekstu:A | A | A

Komory studzenia próżniowego Revent uzupełniają ofertę dwóch serii pieców obrotowych Revent i hybrydowych Revent Roto Sole z wózkami hertowymi.


W dniach 7 - 8 października 2011 roku w Sztokholmie odbyło się wielkie otwarcie nowego centrum technologicznego przy fabryce Reventa, na które przybyli goście z całego świata. Otwarcie uświetniła premiera nowego modelu pieca Revent Roto Sole, stanowiącego hybrydę pieca wsadowego i obrotowego.
Znany do tej pory klasyczny piec obrotowy Revent potwierdził w testach amerykańskiego instytutu Fisher-Nickel wiodącą pozycję zarówno w jakości wypieków, wysokiej wydajności i niskim w porównaniu z konkurentami zużyciem paliwa. Podobnych testów porównawczych dokonano również w Polsce. Wyniki potwierdziły, że Revent ma mniejsze zużycie gazu niż piece konkurencji definiowane przez nią jako najoszczędniejsze na rynku, a przy tym pozwala skrócić czas wypieku (w przypadku kajzerki nawet do ok. 9 minut) i kontynuować pracę wózek za wózkiem.

źródło: piekarnie24.pl

Strona główna

artykuły sponsorowane

Artykuł sponsorowany - zapraszamy

Forum

Materac dziecięcy

Jak dla mnie materac dziecięcy musi być również przede wszystkim wygodny. Ja sama używam materaca ...

Dobry materac do sypialni

Jak najbardziej wybór dobrego materaca do sypialni to bardzo ważna kwestia. Dlatego ja zdecydowałam się od raz...

więcej
Partnerzy serwisu:
Nowoczesny Portal Branżowy Piekarnie24.pl – piekarnie, cukiernie, lodziarnie. Darmowa rejestracja Firm mających w swojej ofercie maszyny, urządzenia, surowce, finansowanie, wnioski, dotacje, pojazdy, bhp, franczyza oraz inne. Portal branży piekarsko - cukierniczo - lodziarskiej. Darmowe strony www. Skuteczna reklama, bezpłatne ogłoszenia drobne. Piekarnia Cukiernia Lodziarnia.